Design a site like this with WordPress.com
Per començar

La Plataforma APM convida a pintar un mural participatiu per recuperar la gestió pública de l’aigua a Manlleu

El proper dissabte 15 de gener la plataforma Aigua Pública Manlleu convoca una jornada participativa matinal per difondre a la ciutadania la principal causa d’aquest moviment: aconseguir, el 2024, la recuperació de la gestió pública d’aquest bé comú, actualment en mans de Sorea-Agbar. 

L’objectiu de la jornada serà pintar un mural participatiu a la ciutat de Manlleu: el punt de trobada serà el Prat del rocòdrom de Manlleu i s’ha quedat a dos quarts d’11 del matí. A més de l’activitat artística i familiar, hi haurà parlaments i xocolatada per a tothom. L’acte, que durarà fins a quarts de dues, comptarà amb totes les mesures de prevenció del contagi de la Covid-19.

Recordem que el juliol de 2021, la plataforma APM va aconseguir que el ple de l’ajuntament de Manlleu votés una moció per la gestió pública de l’aigua a Manlleu i es comprometés a seguir els passos necessaris per tal de recuperar la gestió pública de l’aigua. La moció cridava a executar diversos compromisos, com ara l’adhesió de l’Ajuntament a l’Associació de Municipis per l’Aigua Pública (AMAP) o l’estudi tècnic i econòmic del servei actual per a poder efectuar la futura liquidació. A banda d’aquesta fita institucional, la plataforma ha seguit impulsant accions al carrer per difondre la importància d’apropar al nivell local o comarcal, un bé tan important com l’aigua.

La Plataforma Aigua Pública Manlleu, impulsada pel Grup de Defensa del Ter i per diferents entitats, grups polítics, sindicats i gent a títol individual, ja ha aplegat gairebé un centenar de signatures a favor del manifest de l’APM.

Publicat per aiguapublicamanlleu

Plataforma ciutadana per a la remunicipalització de la gestió de l'aigua a Manlleu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: