Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Trobada divendres 23 d’octubre

La plataforma Aigua Pública Manlleu ha convocat la propera trobada oberta per fer passos cap a la gestió pública de l’aigua a Manlleu el passat 23 d’octubre a les 7 del vespre a la sala d’actes (teatre) de l’escola Puig Agut de Manlleu (C/ Bellfort, 12). L’espai és gran, així que s’han pogut mantenir les distàncies de seguretat entre les assistents amb mascareta.

La trobada, que era oberta a tota la ciutadana, associacions, entitats, partits, sindicats i persones a títol individual, ha servit per debatre i marcar les properes accions de la plataforma.

Des del 1984 la gestió de l’aigua a Manlleu està en mans de Sorea. El contracte contempla que si al 2024 l’Ajuntament de Manlleu ha pagat el deute que tenim actualment amb Sorea, es podrà rescindir el contracte. Per aquest motiu, la plataforma s’ha marcat l’objectiu del 2024 per tal d’aprofitar l’oportunitat per passar a mans públiques la gestió de l’aigua a Manlleu i garantir així una gestió transparent, democràtica i d’un bé essencial per a la vida i pels ecosistemes.

Publicat per aiguapublicamanlleu

Plataforma ciutadana per a la remunicipalització de la gestió de l'aigua a Manlleu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: